Stoli, ki pritegnejo pogled

Stoli imajo pomembno nalogo, da zagotavljajo prijetno sedenje, kar pa še ne pomeni, da morajo biti dolgočasni in monotoni. Pogosto se znajdemo v prostoru, ki je opremljen s celo vrsto stolov, a so vsi povsem neopazni. V nekaterih primerih je tako namenoma in gre pravzaprav za določeno prednost – konferenčni stoli morajo na primer nuditi potrebno udobje, a prepustiti fokus drugim stvarem. V nekaterih primerih pa je prav vpadljivost stola velik plus – barvit in dobro oblikovan mora biti vsak barski stol, v zelo zanimivih in živahnih poslikavah pa so na voljo tudi otroški pisarniški stoli.

Dober barski stol pritegne pozornost

Gostinski lokali dajo veliko na svojo podobo. Od tistih elegantno urejenih, do eklektično oblikovanih gostiln. Prav podoba prostora igra veliko vlogo pri tem, kako se bodo gostje počutili, a univerzalnih rešitev pri tem ni – vsak lokal ima svojo dušo in v vsakem bo delovalo nekaj drugega. V vsakem primeru pa je treba poskrbeti, da že barski stol pritegne pozornost. Takšni stoli so zato pogost nenavadno oblikovani in živo obarvani, če se to seveda sklada s splošno temo lokala.

Otroški pisarniški stoli

Običajni pisarniški stoli so skorajda brez izjeme minimalistični in nevtralno obarvani, običajno črni. Pri otroških različicah pa je bistveno več izbire. Najbolje je, da otroški stol izberemo skupaj z malčkom, ki bo pohištvo dejansko uporabljal, saj je zelo pomembno, da je podoba stola všeč tudi njemu. Na srečo so otroški pisarniški stoli na voljo v zelo širokem spektru barvnih odtenkov, tako da bo gotovo vsak otrok našel stol v svoji najljubši barvi ali pa celo v atraktivni poslikavi.