Pohištvo po meri za vsak prostor

Če govorimo o po meri izdelanem pohištvu, se pogosto osredotočamo predvsem na običajne stanovanjske prostore, najpogosteje na primer na spalnico, dnevno sobo in kuhinjo. A tudi v drugih prostorih je pohištvo po meri izjemno koristna opcija – ne le v domačem stanovanju, temveč tudi v drugih okoljih.

Kopalniško pohištvo po meri

V stanovanju gre omeniti še kopalnice, ki so nenazadnje redno v uporabi. Ker gre za izrazito funkcionalno naravnan prostor, mora biti seveda tudi pohištvo zelo dobro prilagojeno svojemu namenu. Res pa je, da v kopalnici ne potrebujemo prav veliko kosov, morda pa je prav zato kopalniško pohištvo po meri še toliko boljša opcija – vsak kos namreč lahko povsem prilagodimo svojim željam in potrebam.

Kopalniško pohištvo po meri vključuje na primer shranjevalne in odlagalne površine, torej razne omarice in police. Tudi v kopalnici seveda potrebujemo dovolj takšnega prostora. Predali, omare in police imajo izrazito funkcionalno vlogo, ki jo lahko z izdelavo teh elementov po meri še optimiziramo, prav tako pa seveda lahko prilagajamo izgled opreme, da se ta sklada s prostorom.

Pisarniško pohištvo po meri

Omenili smo, da izdelava pohištva po meri ni namenjena le stanovanjskim prostorom. Tudi v poslovnem okolju pride ta opcija še kako prav, morda še bolj. Spet gre namreč za prostore, ki morajo biti do potankosti prilagojeni svoji funkciji, omogočati morajo prijetno, učinkovito in neovirano delo. Predvsem pa pride pisarniško pohištvo po meri v poštev v tistih delovnih okoljih, ki zahtevajo prilagojeno pohištvo. V nekaterih pisarnah so običajne pravokotne mize seveda povsem zadostne, druge pisarne pa zahtevajo na primer prilagodljive delovne mize, ki jih bo treba izdelati po naročilu. Poleg tega pisarniško pohištvo po meri vključuje še mnoge druge elemente, ki se uporabljajo v pisarnah. Spet je veliko poudarka tudi na omarah in drugih elementih za shranjevanje, je pa izbira pri izdelavi pohištva po naročilu seveda neomejena.