Prepričljive motorne žage za ugodno ceno

Pri nakupu motorne žage se ne splača varčevati. Gre za pomembno opremo, na katero se pri delu z lesom močno zanašamo, tako da nas ne sme pustiti na cedilu – s slabo izbiro lahko tvegamo celo možnost raznih nezgod. Na srečo je možno tudi po ugodni ceni najti vrhunske modele motornih žag priznanih znamk!

Motorne žage Husqvarna

Priznana znamka Husqvarna ponuja že v srednjem cenovnem razredu žage, ki bodo navdušile tudi zahtevnejše uporabnike. Odlično razmerje med kakovostjo in ceno gotovo ponuja Husqvarna 435, ki je vsestransko uporabna in dovolj zmogljiva, da bo opravila tudi z nekaterimi večjimi izzivi, medtem ko se po ceni uvršča celo v nižji cenovni razred. Husqvarna 435 je na voljo v različnih izvedbah, tako da točne cene ni mogoče podati, v vsakem primeru pa gre pričakovati številko nekje okoli 400 evrov, morda tudi manj v akcijskih ponudbah. S tem je Husqvarna 435 vsekakor zelo privlačna izbira za tiste, ki iščejo vsestransko motorno žago, ki bo omogočila brezkompromisno delo z lesom.

Motorne žage Stihl

Druga priznana znamka na področju motornih žag je Stihl, ki prav tako ponuja veliko izbire že v ugodnem cenovnem razredu. Stihl MS 251 je ena izmed najbolj priljubljenih motornih žag različnih profilov uporabnikov, saj gre za zelo vsestranski izdelek, ki se pogosto uporablja tudi pri zahtevnem delu v gozdu. Ponuja nekaj več zmogljivosti, hkrati pa Stihl MS 251 ohranja razmeroma kompaktne mere in nizko težo, s tem pa omogoča udobno delo tudi preko daljšega časa. Zelo priljubljen je ta model med domačimi uporabniki, ki potrebujejo priročno žago za podiranje manjših dreves in pripravo drv, seveda pa lahko Stihl MS 251 opravi tudi z mnogimi drugimi nalogami okoli hiše. Gre za idealno žago za urejanje okolice hiše in vzdrževanja čistega posestva, zato mora biti med opremo vsakega vestnega uporabnika.