Tuš stene

Tuš stene so lahko narejene iz najrazličnejših materialov. Vse pogosteje pa se uporabniki tako večjih kot manjših kopalnic odločajo za uporabo steklenih. Steklene tuš stene so lahko narejene po meri, in sicer iz najrazličnejših vrst stekla, ki se jih lahko po želji naročnika popestri s peskanimi vzorci, printom, folijami, gravurami, fototapetami in podobno.

Na steklene tuš stene se po želji lahko nanese še premaz za hitrejše odtekanje vode. Na ta način lahko zelo dobro poskrbite za preprečevanje nastanka vodnega kamna. Premaz ima zelo dolgo življenjsko dobo, vsaj 10 let, zato ga v tem času ni potrebno prenavljati.

Če si tudi vi želite tuš stene, narejene iz stekla, si dobrega proizvajalca lahko najdete kar po spletu. Poleg opreme za kopalnice vam ponuja še kakovostne izdelke za druge prostore vašega doma. Ker je spletne ponudbe veliko, je dobro, da pri izbiri ponudnika pazite tudi na reference.

Kuhinjsko steklo

Sodobna kuhinja vsebuje kar veliko stekla, še zlasti priljubljene so dekorativne kuhinjske steklene obloge, ki prostor še dodatno polepšajo in ga zagotovo naredijo še lepšega.

Kuhinjsko steklo mora biti izjemno trpežno in odporno, sploh glede na to, če se nahaja v bližini naprav, kjer se temperature nenehno spreminjajo.

Na trgu vam je na voljo kuhinjsko steklo v številnih različicah in z veliko motivi. Najbolje, da si vrste stekel ter različne motive pogledate kar s pomočjo spleta. Na njem boste našli priljubljeno prodajalno ponudnika, ki vam poleg ugodnega in odličnega stekla za kuhinjo ponuja še druge številne izdelke za najrazličnejše prostore.

Steklo lahko pravzaprav umeščate v vse prostore vašega doma. Še posebej kopalniški prostor je primeren za to. V trgovini so vam na ogled tudi vrhunske tuš stene, ki jih lahko proizvajalec za vas naredi po meri. Steklu so lahko dodani številni dodatki, ki pripomorejo tudi k temu, da se na steklu ne nabira vodni kamen ter ostala nezaželena umazanija.