Ford Galaxy nam nudi sedem sedežev

Ford Galaxy je odličen tudi zaradi svoje velikost, saj lahko v njemu peljemo kar šest sopotnikov. To pomeni, da se v zadnjem delu avtomobila lahko dodata še da sedeža. Takšen enoprostorec nam pride prav, ko moramo poleg svoje družine peljati tudi taščo in tasta in tako privarčujemo pri porabi bencina ter skrbimo za okolje, saj uporabimo le eno vozilo namesto dveh.

Ford Galaxy ima torej izjemno velik prtljažnik, ki je prilagodljiv za več različnih situacij. Vanj lahko pospravimo ogromno prtljage ali pa ga spremenimo v dodaten prostor za potnike avtomobila. Dodatne sedeže pripravimo zelo hitro, saj imamo možnost električnega dviga, kar omogoča sedežem, da se po potrebi elegantno sestavijo ter po uporabi tudi spravijo. Sedeži se znotraj avtomobila lahko tudi posamezno prilagajajo, kar vsem potnikom omogoča še bolj udobno potovalno izkušnjo.

Ford Galaxy je odličen za daljša popotovanja, ker nam nudi ogromno prostora. Z družino lahko odpravimo raziskovat tuje države, brez nepotrebnih rezervacij hotelov, saj lahko s seboj odnesemo šotor in si v kampih na poti vsak dan sproti postavimo šotor za prenočišče.

Škoda Citigo za meščane in meščanke

Škoda Citigo je odličen tip vozila, ki je prilagojen za mestno vožnjo. Vsi ki živimo v večji ali manjših mestih dobro vemo, da je za hitro in nemoteno vožnjo po mestu potrebno majhno in kompaktno vozilo, s katerim bomo brez težav prišli tudi v najožje ulice. Pri tem pa nas ne bo skrbelo, da bi avto kam udarili ali dregnili.

Škoda Citigo je izjemno varčen avtomobil, ki uporabniku ne bo povzročal prevelikih stroškov z neprestanim točenjem goriva v rezervoar. Njegova oblika je dinamična in zelo privlačna, tako si ga velikokrat zaželijo tudi mladi vozniki.

Škoda Citigo ima veliko dodatne komfortne opreme, ki ustvari nepozabno potovalno izkušnjo za vsakogar. Cena takšne Škode je zelo privlačna, saj si jo zlahka privošči vsakdo, ki si želi nov manjši avtomobil.